Certificari

Sisteme tip pergola si copertine

 

Sisteme tip pergola de aluminiu

Design-ul acestui sistem este identic cu cel al pergolei din lemn.

Pergolele Aluminco sunt construite în urma unor studii îndelungate, în conformitate cu specificaţiile stricte de calitate care sunt urmărite în procesarea materialului şi apoi pe parcursul procedurilor de modelare şi de vopsire, toate acestea urmând specificatiile certificatului QUALICOAT.

Calitatea de necontestat a acestora garantează rezistenţa ridicată la condiţii climaterice extreme, oferind un sens stilului neoclasic, de unde nu lipsesc funcţionalitatea şi capacitatea de adaptare în orice loc, fiind uşor de ajustat şi montat.

Construcţia acestora este gândită într-o manieră în care permite folosirea altor materiale ca plăcile de policarbonat sau profil rectangular din aluminiu ce pot fi uşor aplicate pe sistemul existent de pergola, adăugând eleganţă.

Pergola aluminiu Modern

Este un sistem de pergola conceput pentru cladirile cu un design modern si avangardist. Si acest model de pergola poate fi oferita intr-o variata gama gama de culori de la RAL la imitatie de lemn. De asemenea, sistemul permite montarea pe acoperisul pergolei a panourilor de policarbonat , a panzelor, si in plus pot fi folosite sisteme de umbrire fixe sau variabile ce pot fi elecrice sau manuale.

@@@@@@@@@@@@@

Pergola din aluminiu Classic

Este un sistem de pergola realizat special sa aduca traditionalul mediteranean in orice casa sau cladire. Sunt foarte rezistene la conditiile climatice, usor de asamblat si nu necesita intretinere. Gama de culori este foarte variata acoperind tot spectrul RAL, precum si imitatie de lemn. Pergolele vopsite in imitatie lemn cu aspectul pergolelor traditionale din lemn, au avantajul ca rezista pe orice vreme si nu trebuie intretinute. Accesoriile specifice contribuie si ele la aspectul traditional al acestor sisteme de pergola. Pergola Classic are trei varante de construcie: simpla, cu policarbonat si cu panza.

@@@@Copertine uşi intrare din aluminiu

ALUMRO EXPERT ofera copertine Aluminco pentru intrarile in cladiri in 4 variante de design. Ele sunt realizate din aluminiu, vopsite in camp electrostatic si sunt disponibile cu sau fara policarbonat. Sunt disponibile in versiunile standard cu latime de 1000mm, 1200mm, 1400mm, 1800mm si 2200mm in functie de modelul ales.

Copertine din aluminiu clasice

@@

Copertine aluminiu moderne