Certificari

Paneluri aluminiu

Panelurile din aluminiu pentru uşi folosite pentru construcţia uşilor de exterior. Oferite cu design tradiţional sau modern, având o mare varietate de culori şi soluţii de cost.

Paneluri aluminiu clasice

Paneluri din aluminiu P100

P100 sunt paneluri cu tabla de aluminiu de 1,4 mm grosime, cu aspect clasic, care pot fi simple sau cu geam, elementele turnate aplicate de aluminiu fiind semnatura acestei serii. De asemenea, geamul poate fi facut fix sau cu deschidere.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Paneluri aluminiu E2000

E2000 este seria de baza a panelurilor Aluminco, cu costul cel mai redus si cea mai mare varietate de modele. Acestea sunt atat clasice cat si moderne.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Paneluri de aluminiu P6000

P6000 este seria considerata cea mai robusta avand tabla de aluminiu de 1,5 mm grosime. Aceasta caracteristica o deosebeste de seria E2000 cu care are in comun majoritatea modelelor.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Paneluri aluminiu moderne

Paneluri aluminiu INOX 300

Inox 300 este o serie cu un design modern, avangardist, creata pentru constructii arhitecturale ce urmaresc aceasta linie. Variantele de culori sunt din gama RAL, imbinat elegant cu sticla topita in nuante colorate.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@